schovaní, nebo na odiv světu
v slunci, či v bouřích dešťových mraků
v duši své nesem barevných květů
sypaných pelem úzkosti strachů
jsme všichni trochu bláhoví
život nás často souží
cestu nám srdce napoví
po dobru, lásce touží
člověk to dobro má v sobě vytvořeno,jen může ho změnit prostředí v čem vyrůstá...
27.11.2017 17:40:33 | Danger