Přečetla jsem si a první co mě napadlo, že jsem se nikdy necítila tak, že bych tohle chtěla udělat. Je mi z toho víc, než smutno...vždycky je kolem někdo, komu na člověku záleží, možná se i snaží nabídnout pomoc...opravdu je to tak jednoduché....? Jsou situace (zdravotní), kdy bych to dokázala pochopit a vlastně i chápu ...je to složité a jak jsem psala, víc, než smutné...
15.11.2017 08:50:13 | Dreamy