Anotace: —
Někdy mám strach
písmena
trhají z rukou
klidný spánek
těžiště slov bez soucitu
naučte se říkat ne.
řekl
každý den mě vozí za mámou.
lékárenské váhy
vážky
bez závaží
průsvitná křídla jinovatky
přes oči dát a
zapomenout zapomenout
S tím zapomínáním je to těžký,když už to vypadá že jo,tak zase zaklepe na dveře.
A můžeš začít znovu.
16.11.2017 19:45:52 | Ruda Štola
Nikdy se to nenaučím. Říkat ne. Můj problém celý život. Jinovatku přes oči - zapomenout. Mám to v hlavě, Phil. Setsakra hluboko...líp bych to nenapsala. Zkurvenej svět!
16.11.2017 18:25:57 | Anděl