v pubertě jsem měla na zádech boláky jako Brno na kožním mi řekli že to budeme sledovat a že je mám počítat čímž ztratili moji důvěru v jejich kompetentnost a inteligenci hlásím akné na ústupu a vida plné moře básníků děkuji za rozesmání ST :-))
19.11.2017 10:37:00 | Iva Husárková
:-)
18.11.2017 12:53:27 | klaun