Anotace: víš
Mráz jí na obličej přilepí perokresbu zimních květin
pod nimi pálí sklo
v bílých hadrech mlhy
zmrzlý plivanec vět na chodníku
bude tak stát do rána
než zlomí ji bolest
náhlá a prudká
ledový průvan
znetvořený až na samotný žal, co
konečně zabouchne okno
kabátek, šálu, čepici
okno ti zavřu má trpící
a horký nápoj s vůní vína
ztratí moc nad tebou bába zima
maličko pohladím
a zmizím v dáli
doufám že pěkné sny
se ti zdály
ST
20.11.2017 01:32:34 | klaun
Chytla bych ji za ruku, z mé by přešlo teplo do její, a to okno bych hned zabouchla...
19.11.2017 19:30:01 | Anděl
... a zmrzlý plivanec visí ve vzduchu
a prd se zlomil v zatáčce
já volám ejchuchu
však jazyk přilepil se na schránce ...
Nemohu ani říct, brrr, to je zima
19.11.2017 18:17:10 | VEDz RVAHEs