Anotace: a nežiješ v realitě
Kresbami vitrážek se prodírají krysy
A někdo hraje na píšťalu
myšlenky utíkají
do Vezery (topíš je)
za vysokými tóny
rezonuje hřích
pod peřinama mraků
trávy sklání hlavu na
popravčí špalek zimy
A někdo hraje neustálou bolest na píšťalu
...já ho slyšel hrát i na trumpetu...
20.11.2017 09:57:32 | Jort
Phil, i ta bolest jednou skončí. Já tomu pevně věřím. Zase bude dobře. A píšťaly? Hmm, ty slyším téměř denně. Ční strmě k nebi a linou se z nich neuvěřitelné tóny...
20.11.2017 06:35:19 | Anděl
Asi tě už od toho mého pískání rozbolela hlava viď ?
ST
20.11.2017 01:20:47 | klaun