20. 11. 2017
poprock song
kolem se plouží noc
touží a volá o pomoc
světlo anebo stín
a ústa od malin
a ty se ptáš, co bude dál?
královna odletí, zbyde jenom král
co na trůně sedí, jakoby se bál
princezna se líčí večer zas bude bál
na konci století
křídla se rozletí
oněmí, oslepí
vítězství nebo skandál?
a ty se ptáš, co bude dál?
královna odletí, zbyde jenom král
co na trůně sedí, jakoby se bál
princezna se líčí večer snad bude bál
milencci prokletí
uprostřed století
se od země odlepí
-hlavně nedělej randál
h l a v n ě n e d ě l e j r a n d á l