♫♫♫
na tváři
hřejivé
sluneční světlo
na duši
těší
temno noci
chladem a samotou
nás ale děsí
stopy dne vedou
bůhvíkam
bloudím si světem
úspěšně ale nikam
unikám
život a směr
náhodě šťastné vstříc
visí na vlásku
nejde už o nic
když nešlo
o lásku
:-) ach!, už píšu jako Marty :-)), tak ať nezabloudíš, bogene :-)!
24.11.2017 05:14:32 | Fany
ano! podepisuji :-)
22.11.2017 19:03:21 | hledač