Anotace: Postpunkční potíže po Lumbální punkci, aneb člověk nemusí chlastat absinth, aby byl pod vlivem.
Pojď, zvu Tě,
na kapičku eLPíčka.
Mám skvělý ročník -
šestaosmdesát...
Budeme pít!
Na život. A na smrt.
Už se těšíš na ranní
bolehlav? ...
Bedra nám slintaj,
otoč se na severo-jiho-střed.
Snad se jim za chvíli
uleví...
Volá porcelánový bůh!
Chce prej svou oběť.
Slyšíš Big Ben?
Part v železniční
sonátě...
Párty v plném proudu.
Máš dost a chceš končit?
Je to síla, co?
Počkej teprve na tu
kocovinu...