Anotace: —
Zítra ráno spustíš padací most
přes jeskyně Er Wang Tung
mají svoji mlhu a mraky, četla jsem.
(na stěny přibili do kříže rezavými hřeby déšť, to aby pořád neplakal)
vstanu a
přejdu bosky na levou stranu dne
tepe amarantem
budu šílená
jestli jsi, pak tě ucítím.
jen lidé s hlubokou depresí vidí svět reálně
Aj jaj já ... s tím bych nekoketoval ...
ikdyž před 20ti lety jsem do toho šel ... a psal "schízy"
Ale, znám pár lidiček, kteří ve schíze zůstali ...
No, dnes to může být i životní styl ... že
25.11.2017 17:52:37 | VEDz RVAHEs
a skutečný svět je bere vážně, ale nikomu o nich nepoví***ST* :-D*
25.11.2017 16:46:03 | Frr
Jś se taky beru vážně, pochybuješ snad o tom? Tak se zvážíme, kdo víc... :)
25.11.2017 17:32:08 | Philogyny1