Holky holkám
Anotace: Hlavně to neberte vážně :)
Ramena, rozkroky a smradlavé prdy,
přesvědčení, že jsem vždy tvrdý.
Barová židle už vyrůstá z prdele,
nejlepší je profanděná neděle.
Co jsi zas naštvaná,
zase máš krámy?
skoč rychle pro pivo,
než přijdou známí.
Kozy, porno, anál a krkání,
opičí tlupa, co husinu nahání.
Shrnula se mu na péru kůže,
blábolil, že to kvete růže.
Utíkej rychle, dokud je načase,
kvůli klobásky netrap se pro prase...
Komentáře (0)