Anotace: Co byste asi čekali od jehlaspichlase? Další vypointovaný veršovaný text, nevím, jak zde dopadne. Napsal jsem ho sice včera, ale publikuji dneska, neboť jsem byl společensky indisponován
Je to tak, Jehlo..každý nosí nějakou masku, ať silnější nebo tenčí. Nejlepším prubířským kamenem charakteru je postavit člověka před emoční či etickou výzvu..a nejlépe přitom lehce nalitého. A ideálně, aby o tom, že ho někdo pozoruje, neviděl :-)
Jinak Tě srdečně zase po létech zdravím, příteli.
29.01.2018 17:08:24 | Chancer
Neviděli jsme se před x lety na nějakém srazu, jednoho takového mladíka si pamatuju z Počátek, ale už nevím, zda jsi to byl ty nebo někdo jinej.
02.03.2018 19:02:30 | jehlaspichlas
jsem štír a tak myslíš že make-up se mi daří? (dobře si rozmysli co napíšeš ad řádek dvanáct) promiň jsem na hlavu konec je skvělej ST :-))
27.11.2017 13:08:10 | Iva Husárková