Sešel se rok s rokem
zima rychlým krokem
zase poskakuje k nám
Prosinec prosím naléhavě
o klídek v duši, vločky hravé
ať tu nikdo není sám
Předvánoční ztichlý čas
struny houslí ladí v nás
k lásce, v míru budiž zván
~❉~
Tichý předvánoční čas...jsou slyšet jen přání a volání andělů.
29.11.2017 06:16:06 | Šípková Růženka
Děkuji za milý komentík, Růženko.
Řekneme si to to zebe,
procítíme něhu,
andílci se snesou z nebe,
v bílých vločkách sněhu.
Potom přání veliký
ať už kvetou šeříky...
29.11.2017 10:31:07 | Kapka
Kapičko - moc krásně jsi to napsala.....ano, klid v duši, o to jde především...člověk se ale musí tolik, tolik moc snažit, aby ho dosáhl...
28.11.2017 21:28:58 | Anděl
k lásce, to nesmí chybět :-)
28.11.2017 20:48:18 | hledač