Srdce bije dál ač tělo hyne
Plazíc se žíznivý po poušti
Čas neúprosně dále plyne
A síly mě neúprosně opouští
Do mých snů už nemůžeš
Chci být víc než tvář co znáš
I když vím že to odmítneš
V mé hlavě dále trváš
Ve srdci nejsi beze jména
Stále cítím to co dříve bylo
Možná jen nevím co to znamená
Ale stále vím že to neskončilo
Pořád toužím mít tě v náručí
Do konce svých dnů
Rozum srdci neporučí
Když vkrádáš se do mých snů
Chci být víc než vzpomínkou
Která bledne časem minulým
Nebo jen pouhou záminkou
Abys nemusela být s jiným ...