Anotace: Dneska jsem vstávala s tmou a myšlenky jak hlavou jdou, tak s trochou nadsázky, veršíky od lásky posílám...
Postavils barák, zasadil strom
krásného syna i dcerky máš
(jestlipak šťasný je taky on)
lásce, co byla se vyhýbáš
pracuješ do noci, staráš se o děti
nad krásnou řekou sis postavil prám
radost i smutek ti přiletí, odletí
synu můj, přeju ti, ať nejsi sám
člověk je nakonec vždycky trochu sám... jen jeden je trojjediný, ale to se nás netýká :-)
05.12.2017 08:14:22 | hledač
To máš pravdu Hledači
ani Bůh snad nestačí
napravovat chyby.
Komentík se líbí :-) děkuji.
05.12.2017 08:17:32 | Kapka