Anotace: věnuji Jortovi :*
pro laskavce
splétané věnce
vonných luk
pro písně
plavené na koňských hřbetech ržání
pro čekání
nočních cikád
rozbřeskům
pro jitřní hvězdy
spadané na vodu
něhou milování
...cit je víc než jen pocit...díky...:)
07.12.2017 10:18:01 | Jort
cit je nejvíc :*
08.12.2017 14:21:28 | Malá mořská víla
opravdu pěkně ses "ukřižovala" JEŽÍŠKO-VÍLUNKO ***ST* :-D*
06.12.2017 18:17:07 | Frr
Krásné. Moc krásné:)
06.12.2017 15:02:56 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?