Anotace: Opava 2013
Slunce kutálí se
mělce
nad obzorem
v nekonečných alejích kaštanů
sníh hraje
na trombón
Blues černých havranů
v noblesním lesku
fraků z peří
odrazy holých šedobílých obličejů
a čísi nekonečné hlasy
co chtějí věštit z ruky smrt___
opatrně
rozhrnuju cáry mlhy
za mřížemi
snažím se uchopit
prapodstatu věci
jak přežít
..pozor na plačící modlitbu ptáků - hnízdí sice v perleťových kapsách
duhové klenby vysoko nad námi všemi-ale to neznamená, že na nás účastně přestanou srát****:-D* :-))**ST*
06.12.2017 20:10:18 | Frr
Jak obraz to vidím, s poezií chmurnou
na lesklých křídlech smutků a nadějí...
Krásné, ST
06.12.2017 19:29:46 | Kapka
Kráà.. krásně chmurné
06.12.2017 18:16:51 | Prey Miley
...ano, Opava je jedním z míst, kde mají hnízdiště, je to park nemocnice, nejde zapomenout...
06.12.2017 18:19:45 | Philogyny1