Anotace: Může to tak být....
Klep, klep, klep.
Klepeme spolu na dveře společného chtění.
Ťuk, ťuk, ťuk.
Ťukáme spolu na srdce našeho žití.
Ach, ach, ach.
Vzdycháme spolu na samotu všedních dní.
Bum, bum, bum.
Burácíme spolu na nespravedlnost bytí.
Cha, cha, cha,
Smějeme se spolu společné radosti.
Co nám ta citoslovce vlastně říct chtěla,
že když chceš, VŠE MŮŽEŠ.
Pravda je vždy jedna ve své kráse CELÁ.
Když to tak chtějí oba, opravdu to tak může být. :)
Líbí se mi, Růženko. :)
08.12.2017 01:22:44 | Stela
Společné radoSTi, společné chtění
společná pravda v lásce se cení.
Hezky jsi to citosbásnila :-)
07.12.2017 12:02:17 | Kapka
ST tak to jsem právě dnes potřeboval.
Nádherný vztah k pravdě.
07.12.2017 11:17:20 | VEDz RVAHEs
Děkuji za přečtení. Ano, pravdu tak vnímám. Člověk má právo volby, a když chce, tak může. Hezký den.
07.12.2017 12:13:20 | Šípková Růženka