Anotace: Další z vůní, které nás mohou nasměrovat tak, aby se nám lépe žilo. Jsou to vůně stromů. (Aromka)
Sbírka: Aromka - Královská Oáza
My jsme vůní lesa a stromů,
každý z nás má jinou moc.
Hledáš-li svou cestu domů,
přispěcháme ti na pomoc.
Já CEDR jsem mocný strom,
kořeny mě drží v zemi pevně.
Udeří-li v životě tvém hrom,
neboj se, já podržím tě.
Já BOROVICE představuji ženu,
která je zároveň pevná i silná.
Ani větrem se jen tak neohnu,
jakákoliv cesta není nikdy mylná.
A já jsem SMRK, jsem mužem štíhlým,
rychle se měním, udávám směr.
Máš-li rád stálé změny,
neváhej a své místo na slunci ber.
My jsme vůní lesa a stromů,
každý z nás má jinou moc.
Hledáš-li svou cestu domů,
přispěcháme ti na pomoc
Růženko milá, takových vůní hned od rána! kdybych si mohla vybrat, tak cedr. ten je takový - mužně uklidňující:)
08.12.2017 06:27:54 | Anděl
Cedr je opravdu mužný a neskutečně pevný strom, který nás vždy pevně drží v náruči svou nádhernou vůní, kterou Ti posílám teď právě do tvých myšlenek, aby Ti bylo hezky.
08.12.2017 06:30:55 | Šípková Růženka