Anotace: teplem dýchá .... věnováno
křupavý plátek horkého chleba
máslo, vpíjí se
kde vzdouvalo se kvasem
*
*
*
bylinkové čaje
medu rozplývaní
polibky
co tečou líným časem
všude po mém těle
když děti ještě spí
*
*
*
tiché rozhovory
ptáci v krmítkách
nocí zlačnělí
*
*
*
stejně jako já
po klidu vánočním
kde pod střechami, teplem dýchá...
Vánoce bez střechy nad hlavou
...
vždyť Ježíšek byl také bezdomovec
10.12.2017 11:12:44 | VEDz RVAHEs
ale nebyl...jen porodnice nefungpvaly :(
vůbec se nedivím, že pak užil slovo: pokolení zlé a zvrácené...měl s tím zkušenost :)
neboj Zdenku u mě dobrý :)
11.12.2017 14:24:30 | Malá mořská víla