i
mezi nohama a zemí je to nejtěsnější spojení
příslib pevného kroku
většinou
když víš kam
kudy a s kým
mezi nohama je to nejtěsnější
- - -
vždycky hrozí
že mi v noci setnou hlavu
ví o mně všechno
zpívají to
křičí a přebíjí můj dech
pod kůži vrůstají
hadí oči
vidím to v nich
poznám to
vždycky budeš
jistota
nebezpečí
ii
když se dívám na anděla
co vidí?
vztek který všechno pohltí
a nic nespolkne
a co vidí ďábel?
iii
liány citů
a jestli je to rozchod
proč jsme se ještě nesešli?
iv
dočasné vítězství stínů
znamená jen
spoustu světla tam
kam nedohlédneme