Anotace: —
Falešné řasy a
černá slova nalepená na vteřinovém lepidle času
Sezónní záležitost.
Vyprchá s účinným jedem
na tři.
prozření ještě před úsvitem slov
tak hádej. křehce.
zas utíkám
do peří bezhlesných sov, chci spát svůj sen
a ty
vratiprstem otoč hodiny času
naopak
steny prst dlaň láska prs prsten steny ve
světě naruby co bodá jehličím
se jménem les
tančí
v barvách cherubínů a směje se
směješ se s ním, až se za břicho popadáš
směješ se
stoj spatný se zavřenýma očima
v labyrintu slov
směješ se
vlastní smrt
I VLASTNÍ NAŠE SMRT MŮŽE BÝT VESELÁ.PROČ NE-PŘECE JE SOUČÁSTÍ ŽIVOTA:-D ST*
15.12.2017 09:15:13 | Frr
jed na tři ....že by čas ?
15.12.2017 09:07:16 | klaun
Myslím, že i negativita tu musí být. jak je člověk šťastný, když pak přijde to pozitivní. a to ti milá Svati moc přeju...
13.12.2017 05:51:18 | Anděl