brečíš
tvý slzy
jsou planktonem
pro němý zadostiučinění
mejch dravejch ryb
už brzo vyschne mý moře
klidně si přejdeš suchou nohou
po samym dně
na cizí břeh...
a moře se rozestoupilo...ST
18.12.2017 22:22:56 | klaun
..."a Mojžíšův lid přešel suchou nohou dno Rákosového moře na pevný břeh"..:-))) :-D*
19.12.2017 01:04:39 | Frr
Nikdy nebudu tou první
ač rolničky by možná hezky cinkaly
nikdy nebudu tou první
ač slušel by mi možná bláznův šat.
Nikdy nebudu tou první
ač stojíš a čekáš v povzdálí
nikdy nebudu tou první
moudřejší je v klidu naslouchat.... **ST**ST**ST**
18.12.2017 17:58:02 | Anděl