Jednou takhle na češtině
píšem toho moc, moc, moc.
Tolik toho na matice
nepopíšu za celý rok.
A tak píšu, píšu, píšu
a najednou mám problém,
propiska mi nepíše...
A já říkám: To nad nééééé
Přesně v tu samou chvíli
vedle sedí Eliška.
Taky si to píše, píše,
no, dobře, špíš škrábe.
Píše další písmeno,
a to byste nevěřii.
Na papíře prázdno
a Éla už problém tuší...
Až mi z toho zalehly uši.
Stávka propisek,
jednou to přijít muselo.
Začínám mít pěknej vztek,
kolik i toho uteklo.
Uteklo...
Nicméně...
Nehledíme na probém
jako na strašnou tragédii.
Vezmeme si z penálu¨
prostě propisky jiný.
A můžeme vesele
psát dál a dál.
Tohle je náš
ďábelský plán.
Ha ha ha.
Ach, my dvě hlupačky,
co jsme si to myslely.
V dalších dvou minutách
obě propisky dopsaly.
Teď nevíme, co s tím,
jak si poradit.
Zkroušeně sedím
a Eliška taky....
Až se z toho stahují mraky.
Vedle spolužačka sedí,
toužebně k ní koukám.
Že v penálu má propisku,
tajně doufám.
Ale nemá...
Protože...
Stávka propisek,
jednou to přijít muselo.
Začínám mít pěknej vztek,
kolik mi toho uteklo.
Uteklo...