v předtuše
věřím
pro každého na obloze
září jedna hvězda
právě ta jeho
jediná
až dotkne se hladiny moře
kouzlo neskutečného
stane se skutečným
tam v dáli
kam lidské oko ještě nedohlédne
rodí se nová hvězda
naše srdce rozechvělé
v předtuše ji vyhlíží
klidu nenalézá
dokud v ní nespočine
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Kett, Jort, Fany, Anděl, Philogyny1, Frr, piťura, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)