Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=3hTFcwdyWX4
Sbírka: černobílá slova
ztratila jsem
spoustu večerů
a rán
spoustu toho
nabrečela
křičela do polštáře
a kousala se do rukou
aby to nebylo slyšet
moje spolubydlící
ve vedlejším pokoji
zatím srkala čaje
u malýho stolečku
na malým koberečku
meditovala
a byla tak zkurveně
vyrovnaná
navenek
druhej spolubydlící
strašně moc pil
sem tam běhal po bytě
polonahej
a říkal že
zítra
už se určitě zabije
někdy skoro nevylezl
ven z pokoje
to jsem věděla
že je to zlý
a někdy jsme se všichni potkali
na chodbě
před umakartovejma dveřma
od záchodu
řekli si čau
a jak to jde
nikdy jsme
o ničem
z toho
nemluvili
all those words we don't just say...no v angličtine,sorry,inak to nešlo:)
26.12.2017 23:28:18 | maryshka008