Zakopáni v jámě předsudků
Závislí na špatném úsudku
Plmí slov bez skutků
Pohřbeni v zármutku
Z lidí stali se hyeny
Škůdci pro uspokojení
Vlastního přirození
Se sebou nespokojeni
Škodit druhým pro radost
Sami prosí o milost
Neznajíc budoucnost
Odsouzeni na věčnost
Minulost nás učí do příště
Kdo je přítel a kdo klíště
Že svět není pískoviště
Život není hra je to jeviště
Se škálou masek a výkonů
Různých jmen a kostýmů
Bez vedlejších rolí a hrdinů
Začíná když vyjdeme na scénu