Anotace: ———
Cirkulárka řeže
opačné tóny dřeva
po vláknu
urovnat teplo kolem chalupy
a mezi špalky nechat
toulavou díru
pro kocoura
jednou se v ní rozstříhá do rezavých pruhů všech koťat v okolí
zatím
bude slastně dřímat
jemnou krev
v krátkých koncích
s jasným pramenem
opačných tónů těch co
nikdy nesešiješ
cirkulárka na Hod Boží ST* :-D*
25.12.2017 17:12:59 | Frr
nařízneš si prst a pak celé svátky ležíš a necháš se hýčkat, genální tah šachovnice... :)
26.12.2017 08:24:42 | Philogyny1