Otevřenost
Nebeská oáza poklidu při procházce přítomností s ní
Ladná souhra všech vesmírných principů
Přátelství a láska nás drží
Sbližuje nadevše hmotné
Pozemská forma ztrácí hmotu
Stává se lehkou
A my jsme vším mezi stromořadím lesa
Nad vesnicí tvou
Kde láska proudí a živí
Kde je vše
A pozornost upřená na souhvězdí velké medvědice ☆
A aktivity v teple rodinného kruhu
plnou smíchu
chalupu tříšťí
Kde život stojí na místě
A blaze Nám je
A vy příjmáte
Mě
mezi sebe
Při oslavě rodiného svátku
Děkuji Vám
♡
---
Rodina jež tvoří hřejivé zázemí a přátelství plné otevřenosti je ten největší dar.