Pozemské okovy...no vidíš, to mne nikdy nenapadlo. že máme okovy. teď budu přemýšlet nad tím, jakého jsou druhu...
28.12.2017 09:01:10 | Anděl
Někdy hmotného někdy fyzického, ale i duchovního. Vždy záleží co se Ti děje nebo v co věříš. Může to být i minulost nebo budoucnost.
28.12.2017 09:10:00 | Ďábel sám
V co věřím? V Boha.....a pak už nevím v co. asi v nic. a ničemu. a nikomu? toť otázka. kruci...to je zamyšlení! tak mi napdadá jedna věc. věřím tomu, co si sama uvařím a dám na talíř. je to moc špatné, ale mne nic jiného v tuhle chvíli nenapadá...
28.12.2017 09:27:07 | Anděl
:) někdy žasnu co se v produktech na vaření či jídlo skrývá a co to obsahuje
28.12.2017 15:55:55 | Ďábel sám