beztíže ... bez tíže
to prázdno bylo něčím zvláštní
jako když se řízneš do prstu
a přitom vůbec nic necítíš
dokážeš pochopit stav beztíže
odtud
ze země
když tě budu litovat nic to nepomůže
obejmu tě
vím jaké to je
marně
toužit po doteku
nemít komu
a neumět si říci
bolest patří k životu
zakřič
bolím
bolíš
Přečteno 713x
Tipy 38
Poslední tipující: Ruda Štola, Danger, Pamína, Amonasr, Fany, Nikita44, Jort, piťura, bogen, odnikud, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)