toulání
Anotace: ...někde mimo sebe..
...zaťaté drápy drátu ostnatého,
polykám s hořkostí střepy číší slavnostních,
v saténu mraků chci vzít si kus pohledu tvého
anebo spáchat ten nejhorší hřích...
...tam v krajině bez dechu snad našel bych cit,
když míjím tě na zemi ,kde dotek tvůj není,
tam s hranicí nicoty mé duši zas dodáš klid,
když obejmout smím tě zas ,i když pouhé to snění...
...zas rdousím se myšlenkou ,co vše dal jsem v sázku
a mezi hvězdami teď toulám se sám,
hledám v těch souhvězdích ,svůj sen , svoji lásku
a z nebe pod víčky vyhasl žár...
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Anděl, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)