Anotace: Sen Když sen kráčí po cestě čeká až pozve&scaron...
Sen
Když sen kráčí po cestě
čeká až pozveš jej dál
sní o hostině
kde bude on pán
a neodejde dřív
než bude chtít sám
na čas si dá
než probere co jeho tíží
Jako noční můra
zavřená ve zlaté kleci
a přeci vždy
když dojde skoro k cíli
zaklepe a zeptá se slušně
Smím opět na chvíli dál?