Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=6u0DGIh3wLA
na najvyššom miestetejto dedinynebol nikokrem mňa môjho psaa pár zosnulých duší
bolo práve pred ničivou búrkoua po mnohých ranách nevinných ľudí
noci sú chladnéa milión hviezda hmlaa tichoa
mlčanie
nás pripraviloo spoločné rána.
Mlčení je někdy tak hlučné, že plaší i plachou lásku..
26.01.2018 21:09:11 | básněnka
ještě že duše je ... věčná ... úsměv ... z
07.01.2018 12:29:00 | zdenka
Krásné...
06.01.2018 23:27:53 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?