Kocovina
Anotace: Není to jenom o bolesti hlavy...
Pod celtou prosáklou vínem, co odkapává kolem,
vítám příchod jitra s neutěšenou mozkovou bolestí.
Zadupán kopyty a vláčen hrubě zoraným polem
a spoután v myšlenkách nad tou večerní neřestí.
Teď do hliníkového hrnku stále kapky vína tlukou,
je vydýcháno a ze šrpanelů se line jen smrad z par.
Co všechno musím přetrpět než pohnu svou rukou,
a co víc, než v ostré záři začnu vidět nějaký tvar.
Z listů opadla tma rychlostí proudového letadla
a já se tak se smíchem odkolébal do suché trávy.
Cosi jsem včera říkal, ta filosofie se dnes rozpadla
a tak už půjdu a u snídaně si pustím odpolední zprávy.
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: Akyš, Marcella, ARTeFakty X. Múzy, Krysařka, AngelLia31, Anděl, blabal
Komentáře (3)
Komentujících (3)