Všechny modlitby
vroucí hledání
dala bych
za chomáček vlasů ve dlani
chvění ve chřípích
Průchody propastmi
pekelné léčení
a božský klid
za pohled do studny
padat skružemi
v závrati
srazit vaz mysli
o vrata černé klenby
do jasné tichosti
Napsala jsi to moc hezky. Můžeš si to aspoň představit: vlasy ve dlani, dolů padání...
14.01.2018 18:21:38 | Krysařka