Anotace: Kdyby se tak dal vymalovat svět křídou...
Život je jedno velké prázdno
připadá mi jako šedivá zeď.
Našla jsem barevné křídy.
Namalovala jsem žluté slunce
do rána je smazal déšť.
Nakreslila jsem červené srdce
do druhého dne ztratilo tvar.
Dnes zkusím duhu
až se ráno probudím
zůstane snad
radost i naděje barevná.
když na ně pohlédneš skrz slzy - možná :-D*
10.01.2018 06:06:31 | Frr
Máš pravdu přes slzy je možné zahlédnout duhu. Děkuji Jiříčku za pochopení mé smutné duše.
10.01.2018 17:14:14 | Šípková Růženka