Anotace: -
Bude to takhle.
zem nenasytně vcucla
příděl sněhu
co rozpil se
dávno do příběhů
(a někde bolně zavyl opuštěný pes, jako když
nožem řízneš do kůže)
Krompáč se pohnul
a začal
tence
odsekávat
písmena
do tvaru kříže
na pryčnu smutku
naházet rozervanou hlínu
osudem věčně těhotnou
a pcháč oset vy-
kvetl překvapivě pápěřím
všude viděla motýly
vznášeli se fialově
nad lužními lesy
a možná byli bílí
než ztratili ji
Krásný,
Mě už to dneska stačí
Ty a kolega FRRRRR.......jste mě uzavřeli do hermeneutického kruhu
A prostě doST.
Ořech se rozloupnul a o to jádro se už postarám
Díky✴✴✴
12.01.2018 07:35:25 | Akyš