Anotace: A je to tady - čas plesů, tance a ladnosti.
****
Snesly se vločky k zemi,
vytvořily bílý šál.
Začal čas zimního snění,
období úsměvů,
krásných zdobených šatů,
nových známostí.
Čas,
kdy vše se v ladnost tance změní...
život bude chvíli jak plesový sál.
****