Anotace: Já vím že já Dnes jsem schovala pod deku snů a vzpom&i...
Já vím že já
Dnes jsem schovala
pod deku snů a vzpomínek
mé třetí já
schází ještě malý kamínek
opět budu sama
samotná
jen já
jedna jediná
Kdeže se schovává mé druhé já?
pořád za zdí
u mé sestry na zahradě
kde sedí na lavičce
s hlavou v oblacích
a volá že všech sil-
Tak kde Vás mám?
Já se vás snad do nedočkám!
A já a já
které jsem opět našla
vlastně my
k ní spěcháme
aby obě
všechny tři
moje naše já
pohladila
scelila
dohromady
v jedno jediné
JÁ