Anotace: ......
Uplynul další
snivě dusný den
aniž by na mrtvolně ležící
ledovou pláň
plnou zmrzačených křídel
sjel jediný
paprsek slunce
a přemohl tak
zdání smrti
ve všech prokletých
spárách
palčivě afektovaného
srdce
krásné obrazy
23.01.2018 16:27:00 | Stavák
Děkuji za komentář:)
23.01.2018 17:42:29 | Anděl
Den za dnem plyne a musíme si jej užívat. Děj se, co děj. ST*
19.01.2018 18:57:52 | Šípková Růženka
Růženko děkuji:)
20.01.2018 07:32:31 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?