Anotace: Myslím, že každého někdy svědomí stíhalo.
Dovolím si namítnout, že v textu není žádná sebereflexe na cokoliv vykonaného. Svědomí pojímám jako určité trauma na minulý /nehezký, nelogický,deprimující/ skutek.
Viděl bych to spíš na strach ze samoty, obavy z budoucího. Jakási tíseň duše.
Možná blbě čtu mezi řádky.
21.01.2018 10:36:09 | Lesan
V podstatě ano, strach z toho, co se stane po tom špatném skutku, vím, že to asi není jasné a každý si pod tím představí něco jiného.
22.01.2018 15:51:38 | Tereza1918