Anotace: Dnes jsem je odtud koštětem vyhnala a vrátilo se Bohatství.
Táhni ty Nouze z našeho domu
seber se a zavři za sebou dveře
na závoru.
Táhni ty Bído z tohoto bytu
seber se a vezmi své děravé
svršky.
Zavírám za vámi na petlici.
Zamykám pevně na zámek.
Otvírám dveře dokořán
Bohatství.
Otvírám okna
vniká čerstvý vzduch.
Pouštím Radost do svého prostoru.
Otvírám srdce novému.
To zní skoro jako čarování - ale určitě stojí za to si Radost a spol. podobně přičarovat... :-) ST
21.01.2018 18:59:40 | Amonasr