slepený hnědý oči
koukaj po pokoji
nechávaj se nést
po kouři čistýho vzduchu
otevřela okno
každý ráno to dělá
s úsměvem
opilecký povlak na polštář
přikovanej kolem hlavy
prej peří peří peří...
nakecali mi toho hodně
nevyspíte se
blbě blbě blbě...
a stejně
v kůži místo kostí prach
usazenej jak
lógr na dně včerejšího kafe
zítra příjde k chuti
pak ten strop
tolik obrazů co malíř v bílé skryl
snad tam někde běhá i vrah
se štěstím bude aspoń nahej
když to štěstí najdu v lógru
bude tam běhat ona
žádný on
ach vole
pryč od modrých
zelených i jinak barevných dnů
krkem mi prolezly
tam
zpět ven
tam
kapky slz páchnou stejně
neprožitý včerejšek
vykopal bych jim hrob
postavil kobku
vymejt je z hlavy
zacuchat vlasy
usnout
jen doufám
snad se to okno zase otevře
Tu Blabale, s tou tvou poesii.. měli bychom k ní začít válet na kytary a objíždět garáže za piva! :)
04.02.2018 20:34:12 | Nevratný obal