Prohra tě naučí smířlivosti
Z rozpáráných šatů
způsob smrti můžeš číst
stejně jako z vlasů
a spousty dalších míst.
Na pahorku smrti
kde síly temna zvou
kdosi tvůj krk škrtí
rukou svalnatou.
Bezvládné jsou údy
a plíce lapaj prach
cítíš vůni půdy
a v srdci buší strach.
Co se s tebou stalo
že nechal si se bít
proč si bereš právo
že navždy budeš žít.
Silnější je ruka
a i jiný argument
mnohdy jsou to muka
mnohdy kompliment.
Smířlivost je prostá
nauč se s ní žít
tak jako tvá prohra
co vítěz bude ctít.
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (2)