čas zavál hvězdné stopy
pod sešlapaný koberec tmy
kolegium nokturnalis
dostalo chuť na polévku
z jitrocele
a sbíhajícími se slinami
skrápí dláždění
kde bosé nožky ženodívek
stepují po paměti ploužáčky
říznuté galantní sarabandou
myších ocásků...
Paní Nostalgie zívá
nad polévkou pohodlných hvězdnatých nocí
a její podpatky
kloužou po slinatém dláždění
vzdouvajících se sukní
pod kterými se občas blesknou
zbytky mladických blamáží...
JO...totálně v rrrrrrrrrrrriti !!! **ST**
25.01.2018 07:18:50 | Anděl