všetko by mohlo byť inak
keby som nebola taký sráč
v hlave smetisko zrecyklovaných slov
a ústa stále nemé
všetko malo byť inak
mohli sme sa cítiť
aj dnes
tak ako presne pred
247 dňami
všetko mohlo
trvať
ja a ty
a možno aj pes
keby si zostal
toto všetko
mohlo byť
inak
-
-