Anotace: -
někdy po nocích piju
pak začnou
táhle vlci výt
nechci je poslouchat
dám hlavu pod peřinu
jsou tam
tiše hrdlo mi prokousnou
pak bezbolestně usínám
...hlavně jde o tu bezbolestnost...
03.02.2018 14:45:59 | Jort
Já ti někdy nevím, asi jsem sadista, někdy si ji vychutnávám a říkám si, to máš za to... :)
03.02.2018 19:58:14 | Philogyny1