Venku se blýská a vítr fučí,
mně už se stýská a v hlavě mi hučí.
Zážitky, vzpomínky, píchají mě v srdci,
jak ostré kamínky ve dne i v noci.
Oheň tam plápolal, zvuk kytar zazněl,
kdo mohl tak zpíval, bylo nám krásně.
A tak postupně přátelství vzniklo,
při posledním loučení těžko mi bylo.
A co bude dál?
Není to konec, ale začátek.
A co bude dál?
Od teďka věřím na dobrý konce.
Hvězdy svítí na temném nebi
a my zůstali v pevném objetí.
Tohleto místo je pokladnicí
a všechny chvíle uchová v našich srdcích.
A co bude dál?
Není to konec ale začátek.
A co bude dál?
Od teďka věřím na dobrý konce.
Tak nečekej a chop se šance,
vždyť život jen jeden a nežijem v pohádce,
za to, co chceš, musíš bojovat
a kolem mít jen lidi, které máš rád.
A co bude dál?
Tak už se neptej, nech se překvapit.
A co bude dál?
Budem žít a smát se!