Kouř touhy a marnosti
Touha je motorem žití
planoucí pochodeň v pohybu
toužebně žhne a svítí
jak palivo hozené do krbu.
Sny jako dým vyletí
tvoříce v obloze obrazce
vítr pak jimi proletí
čest jejich památce.
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Frr, Anděl, Šípková Růženka
Komentáře (4)
Komentujících (4)